Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç kum görmek

Rüyada bir avuç kum görmek

Rüyada bir avuç kum görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bir avuç kum gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada bir avuç kum görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hayatının afiyette geçeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine yorulur.

Rüyada avuç içinde kum görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının avuç avuç döküldüğünü görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada avuçtan su içmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada avucunu yalamak yeni kararlar alınacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada avuç avuç saçının döküldüğünü görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada avuç açmak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuçta saç görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, refah içinde yaşayacağına, doyasıya hasret gidereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments