Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde kum görmek

Rüyada avuç içinde kum görmek

Rüyada avuç içinde kum görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde kum gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada avuç içinde kum görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir avuç kum görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, onların güvenini sarsacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada avuç içinde saç görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kıl görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinde harf görmek hayırlı bir haber alınacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde para görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, planlı ve programlı davranacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada avuç içinde yara görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde ben görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments