Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç açmak

Rüyada avuç açmak

Rüyada avuç açmak manevi yönlerinin güçleneceğine, zengin için yoksulluğa, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç açmak gördüyseniz:

  • Sabrınız azaldığında öfkenizin artmasını engelleyemiyorsunuz.

Rüyada avuç açmak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, hayırlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına tabir olunur.

Rüyada avucuna kusmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işarettir.

Rüyada avucunda bozuk para görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinin soyulduğunu görmek yanlış işler yapacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç bozuk para almak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işarettir.

Rüyada birinin avucunu öpmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek verilen  sözlerin tutulacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments