Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç anahtar görmek

Rüyada bir avuç anahtar görmek

Rüyada bir avuç anahtar görmek günahların da affolacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevdiğine kavuşacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç anahtar gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya pazarlıklara ağırlık vermeniz durumunda maddi akış hızlanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Rüyada avucunda anahtar görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç anahtar görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada avuç yalamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, sebep olacağına işaret eder.

Rüyada avuç içini görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalettir.

Rüyada avucunda kalp görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç avuç altın toplamak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, şansın önünün kesileceğine işaret eder.

Rüyada bir avuç pırlanta görmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içi öpmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, üzüleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments