Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç pırlanta görmek

Rüyada bir avuç pırlanta görmek

Rüyada bir avuç pırlanta görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir avuç pırlanta gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri hafife almamanız veya aşırı tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada bir avuç pırlanta görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Rüyada denizden pırlanta toplamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada pırlanta küpe görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işarettir.

Rüyada pırlanta görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada pırlanta broş görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırlanta taç görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada pırlantalı elbise görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada pırlantanın parçalandığını görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments