Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda anahtar görmek

Rüyada avucunda anahtar görmek

Rüyada avucunda anahtar görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avucunda anahtar gördüyseniz:

  • Duygusal konular sizi yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Rüyada avucunda anahtar görmek psikolojik olarak toparlanacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç anahtar görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, umutlarının biteceğine delalettir.

Rüyada avucunun kanadığını görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sahip olduklarının eksileceğine işaret eder.

Rüyada avucunda kan görmek günahkâr olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada avuçla su içirmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde ben görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kolaylık elde edeceğine yorulur.

Rüyada avuçta kına görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kabeyi avucunda görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments