Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin seni öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğin birinin seni öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğin birinin seni öptüğünü görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, güzel bir haber almaya, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri hatırlamanız stresi azaltabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, zorlukların aşılacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin seni sevdiğini görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin seni çok sevdiğini görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, hayırlı kapılar açılacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni çağırdığını görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments