Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin seni sevdiğini görmek

Rüyada sevdiğinin seni sevdiğini görmek

Rüyada sevdiğinin seni sevdiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinin veya rutin ödemelerin yeni yıldan önce düzene sokulması gerekebilir.

Rüyada bir arkadaşının seni sevdiğini görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, iş hayatında başarılı olmaya, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek tüm isteklerine kavuşacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin seni çok sevdiğini görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, gün sayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments