Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Sizi aşkınızı veya belli bir konuya adanmışlığınızı ispat için harcama yapmak ya da yapmamakla suçlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, ticaretinin açılacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada karısının aldattığını öğrenmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Rüyada birinin hamile olduğunu öğrenmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine alamet eder.

Rüyada hamile olduğunun öğrenmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hamile olduğu öğrenmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments