Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının cenazesini görmek

Rüyada bir arkadaşının cenazesini görmek

Rüyada bir arkadaşının cenazesini görmek mutluluğunun artacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, müjdeli haberler alınacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının cenazesini gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının cenazesine katılmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada arkadaş cenazesi görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının cenazesini görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının cenazesini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezardan cenaze çıkarmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada cenaze evi görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze namazı için abdest almak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments