Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının cenazesine katılmak

Rüyada arkadaşının cenazesine katılmak

Rüyada arkadaşının cenazesine katılmak çok zarar göreceğine, can sıkıntısının geçeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cenazesine katılmak gördüyseniz:

  • Konuyu ilgilendiren diğer taraflar onaylamasa da, siz, pek çok ilişkinizin veya anlaşma, plan ya da düzenlemelerin gidişatı ya da geleceği hakkında kararınızı verdiniz.

Rüyada arkadaşının cenazesine katılmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze yemeğine katılmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada cenaze katılmak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada cenazeye katılmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada cenaze namazına katılmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada cenazeye katıldığını görmek esenliğe kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına inanılır.

Rüyada cenaze merasimine katılmak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hanesine huzurun dolacağına inanılır.

Rüyada cenaze törenine katılmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments