Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze namazı için abdest almak

Rüyada cenaze namazı için abdest almak

Rüyada cenaze namazı için abdest almak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ondan kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze namazı için abdest almak gördüyseniz:

  • Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz.

Rüyada abdestsiz cenaze namazı kılmak kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, sıkıntılarından arınacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenaze namazı için abdest almak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze namazı kılanı görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Rüyada babanın cenaze namazını kılmak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada cenaze namazı kıldırdığını görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tek başına cenaze namazı kılmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, varını yoğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin cenaze namazını kılmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada camide cenaze namazı kılmak kazancının helal para olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments