Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze evi görmek

Rüyada cenaze evi görmek

Rüyada cenaze evi görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine rivayet eder.

Rüyada cenaze evi gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Rüyada evden cenaze çıkarmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işarettir.

Rüyada evde cenaze görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evden cenaze çıktığını görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, büyük borçlar alınacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Rüyada bir evde cenaze görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve cenaze getirmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada evden cenaze çıktığını görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine işarettir.

Rüyada evde cenaze kalabalığı görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments