Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, işlerinin sarpa saracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle cenazeye gitmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze evine gitmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada arabayla cenazeye gitmek borçlarının kapanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada cenaze namazına gitmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsle cenazeye gitmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments