Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını ve sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşını ve sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşını ve sevgilisini görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını ve sevgilisini gördüyseniz:

  • Başarı kazanmak için kendinizi aşırı yoruyorsunuz.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olduğunu görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşı sevgili olarak görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşımı sevgilisiyle görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, geçim derdi yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sevgilin olduğunu görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, zenginliğe, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle barıştığını görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments