Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle evlenmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, onlarla arasının açılacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya işarettir.

Rüyada sınıf arkadaşınla sevgili olmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, zor ve stresli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın sevgilisiyle öpüşmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sevgilin olarak görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, kendisine kızacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle görmek yeni hobiler edinileceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi zararının giderileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments