Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı kutu görmek

Rüyada kapalı kutu görmek

Rüyada kapalı kutu görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı kutu gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Rüyada kapalı kutu görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilek kutusu görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Rüyada kutuda salça görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işarettir.

Rüyada kutu şeker görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutu içinde köpek görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine yorulur.

Rüyada çöp kutusu karıştırmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulur.

Rüyada krem kutusu görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada kutu içinde balık görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, gelişmelerin olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments