Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşına aşık olmak

Rüyada bir arkadaşına aşık olmak

Rüyada bir arkadaşına aşık olmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşına aşık olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşına aşık olmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının aşık olduğunu görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına aşık olmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının sana aşık olduğunu görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını aşık görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşına aşık olmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, istediği projeleri yapamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments