Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının aşık olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının aşık olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının aşık olduğunu görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, işten yana şansının açık olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler uzun vadeli planlarınız veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada arkadaşına aşık olmak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşına aşık olduğunu görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşa aşık olmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalet eder.

Rüyada en yakın arkadaşına aşık olmak evli ise çocuk sahibi olacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının aşık olduğunu görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının sana aşık olduğunu görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşına aşık olmak yeni projelere atılacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşına aşık olmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments