Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşına aşık olmak

Rüyada eski arkadaşına aşık olmak

Rüyada eski arkadaşına aşık olmak maddi açıdan nefes alınacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşına aşık olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Rüyada eski arkadaşına aşık olmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye aşık olmak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski aşık olduğun kızı görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, adının yayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşına aşık olduğunu görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşa aşık olmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments