Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına aşık olmak

Rüyada arkadaşına aşık olmak

Rüyada arkadaşına aşık olmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hafifleyeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ondan kazanç elde edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada arkadaşına aşık olmak gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Rüyada eski arkadaşına aşık olmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşına aşık olmak güzel bir yola çıkılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada sınıf arkadaşına aşık olmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak yolculuğa, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının aşık olduğunu görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını aşık görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşına aşık olmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments