Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, ticaretin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine inanılır.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye aşık olmak mutluluk dolu haberler alınacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinden başkasına aşık olmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle sevgili olmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye aşık olmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok üzüntü yaşayacağına, hep dua edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments