Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak suya dokunmak

Rüyada sıcak suya dokunmak

Rüyada sıcak suya dokunmak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, problemlerini çözeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada sıcak suya dokunmak gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir.

Rüyada sıcak suya dokunmak hafifleyeceğine, şifa bulacağına, istediği noktalara geleceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya dokunmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyuna dokunmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada sıcak su içmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, büyük başarılar kazanacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak suyun aktığını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak su aramak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Rüyada sıcak su doldurmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments