Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan şelale görmek

Rüyada akan şelale görmek

Rüyada akan şelale görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, galibiyet kazanacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada akan şelale gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada dağdan akan şelale görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada akan şelale görmek başarılarının tadına varacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada akan su şelale görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelaleden akan su görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına tabir olunur.

Rüyada şelale gibi akan su görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, ruhani önderlik yapacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şelaleye tırmanmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz şelale görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, işlerin yolundan çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments