Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşandığı kocasını görmek

Rüyada boşandığı kocasını görmek

Rüyada boşandığı kocasını görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Rüyada boşandığı kocasını gördüyseniz:

  • Tam olarak duygusal bir zamanınızdasınız.

Rüyada kocasıyla boşanmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, çok üzüntü yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işarettir.

Rüyada kocasının boşanmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine yorulur.

Rüyada koca boşanmak fakirliğinin biteceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocayla boşanmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada kocasından boşanmak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, başarı için fırsatların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasından boşanmak istemek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boşandığın kocayı görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasından boşandığını görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments