Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamla el ele tutuşmak

Rüyada bir adamla el ele tutuşmak

Rüyada bir adamla el ele tutuşmak kötü günler görüleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet eder.

Rüyada bir adamla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Olası aksilikleri gözünüzde büyütmemeli, olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada bir adamla el ele tutuşmak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elel tutuşmak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kızla el ele tutuşmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kazancının iki kat artacağına alamet eder.

Rüyada kocasıyla el ele tutuşmak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments