Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasıyla el ele tutuşmak

Rüyada kocasıyla el ele tutuşmak

Rüyada kocasıyla el ele tutuşmak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, iyi şartlara kavuşacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, takdir edileceğine inanılır.

Rüyada kocasıyla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada kocasıyla el ele tutuşmak çok para kazanılacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çıkış yolları bulacağına delalettir.

Rüyada kocayla el ele tutuşmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada kuzenle el ele tutuşmak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalet eder.

Rüyada sevgili el ele tutuşmak bedeninin de iyileşeceğine, borçlarının kapanacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sağlığını da kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Rüyada el tutuşmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle el ele tutuşmak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, para biriktirebileceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments