Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamı silahla öldürmek

Rüyada adamı silahla öldürmek

Rüyada adamı silahla öldürmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, en büyük acılarının dineceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işarettir.

Rüyada adamı silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada adamı silahla öldürmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir adamı silahla öldürmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, darlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı adamın öldüğünü görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada bir adamı öldürmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamı döverek öldürmek bir organizasyona katılacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada adamı bıçaklayarak öldürmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada adamı bıçakla öldürmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, büyük bir işe kavuşacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments