Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan dere görmek

Rüyada akan dere görmek

Rüyada akan dere görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, zorlukların artacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan dere gördüyseniz:

  • Yoksa partneriniz sizi yanlış anlayabilir.

Rüyada berrak akan dere görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tersine akan dere görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına alamet eder.

Rüyada temiz akan dere görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına işaret eder.

Rüyada akan dereden geçmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede akan su görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada akan derede yıkanmak belki ölümler görüleceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil akan dere görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada akan dereden su içmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments