Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan kaçmak

Rüyada binadan kaçmak

Rüyada binadan kaçmak ömrünün uzun olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada binadan kaçmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada binadan kaçmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, başarıyla geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak emeklerinin yarıda kalacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ihtişamlı bina görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada yıkılan bina görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, yükünün azalacağına işaret eder.

Rüyada taştan bina görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına alamet eder.

Rüyada satılık bina görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sağlık ve şifa bulacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük eski bina görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments