Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taştan bina görmek

Rüyada taştan bina görmek

Rüyada taştan bina görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, talihinin artacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına alamet eder.

Rüyada taştan bina gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Rüyada taş binalar görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taştan bina görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada tarihi taş bina görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, ağız tadının bozulmayacağına, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş bina görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine inanılır.

Rüyada eski taş bina görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada eski bina almak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok katlı binalar görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada binadan düştüğünü görmek dualarının karşılığını göreceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments