Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binada gezmek

Rüyada binada gezmek

Rüyada binada gezmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada binada gezmek gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Rüyada yeni bina gezmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, ilişkiye huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada bina içinde gezmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binada gezmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı inmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, iyi şartlara kavuşacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak acı veren kazalara, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kendini binanın tepesinde görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada binadan düşmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments