Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstüne çıkmak

Rüyada su üstüne çıkmak

Rüyada su üstüne çıkmak kolay ve zevkli hale geleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, şeytanın aklına uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada su üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Gelenekçi tutumlarınız sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada suyun üstüne çıkmak başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada su üstüne çıkmak kişinin fakirleşeceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, hastalıkların uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada kapının üstüne çıkmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, ona kol kanat gereceğine, imkânsızlıklarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Rüyada duvarın üstüne çıkmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına inanılır.

Rüyada bulutların üstüne çıkmak iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kamyonun üstüne çıkmak parasal kaygılardan kurtulacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments