Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sallanan bina görmek

Rüyada sallanan bina görmek

Rüyada sallanan bina görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada sallanan bina gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Rüyada sallanan bina görmek koltuğunun yükseleceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada binanın sallanmasını görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada binaların sallandığını görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada bina sallandığını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bina sallanması görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada binanın sallandığını görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan sallanmak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kafasına göre birini bulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada salih birini görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments