Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina sallandığını görmek

Rüyada bina sallandığını görmek

Rüyada bina sallandığını görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet eder.

Rüyada bina sallandığını gördüyseniz:

  • Başkalarına destek olmak ya da akıl vermek için kendi tarzınızın dışına çıkabilir, bazı konularda ödünler verebilirsiniz.

Rüyada bina sallandığını görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına alamet eder.

Rüyada binanın sallanmasını görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina sallanması görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada sallanan bina görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada binaların sallandığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına tabir olunur.

Rüyada binanın sallandığını görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, esenliğe kavuşacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salih ismi görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalda sallanmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments