Rüyada bina görmek

Rüyada bina görmek sağlıklı ve zinde olacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, gergin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina gördüyseniz:

  • İlginç görünen iş olanaklarını veya mevcut işinizde ilerlemenizi sağlayabilecek alternatifleri değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yeni bina inşaatı görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bina temeli görmek büyük kazançlar elde edileceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada çok bina görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dönen bina görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada bina tamir etmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine yorulur.

Rüyada bina içinde kaybolmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada büyük binadan atlamak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yeni kararlar alınacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet eder.

Rüyada eski bina yıkmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top