Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak sular görmek

Rüyada berrak sular görmek

Rüyada berrak sular görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, yalan söyleyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerin hafifleyeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, yeni işler alacağına tabir olunur.

Rüyada berrak sular gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişmeleri bizzat siz etkileyebilirsiniz.

Rüyada berrak su içinde görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada berrak su içmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada bol ve berrak su görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde yürümek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada berrak su içinde balık görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada berrak sel suyu görmek yorulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada berrak su görmek uzun uzun dalıp gideceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada berrak bir su görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments