Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak akan çay görmek

Rüyada berrak akan çay görmek

Rüyada berrak akan çay görmek istenen her şeye sahip olunacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına tabir olunur.

Rüyada berrak akan çay gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada berrak akan çay görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada berrak akan su görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, arkadaştan görülecek faydaya, bunların devlet kapılarından geçeceğine yorulur.

Rüyada berrak akan dere görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada akan berrak su görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan çay görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada berrak suda boğulmak sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada berrak denizde yürümek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, yeni işler alacağına yorulur.

Rüyada temiz berrak su görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, gelirinin çoğalacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments