Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik ve berrak su görmek

Rüyada yeşillik ve berrak su görmek

Rüyada yeşillik ve berrak su görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik ve berrak su gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar doğabilir.

Rüyada yeşil berrak su görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak yeşil su görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve berrak su görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil berrak deniz görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, şansın açılacağına tabir olunur.

Rüyada berrak suya atlamak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, hasret çekileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak su içmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada berrak kaynak su görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak akan su görmek uzun ve hayırlı bir ömre, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments