Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bilgisayar görmek

Rüyada eski bilgisayar görmek

Rüyada eski bilgisayar görmek bolluk içinde yaşayacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, şöhret elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bilgisayar gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada eski bilgisayar görmek gelişim içine girileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazı görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayara format atmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar taşımak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla bilgisayar görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarda müzik dinlemek işlerin eski haline döneceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar hediye almak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayar çantası görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendisini eve kapatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments