Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarlar görmek

Rüyada bilgisayarlar görmek

Rüyada bilgisayarlar görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, ters giden olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarlar gördüyseniz:

  • Daha araştırmacı olmalısınız.

Rüyada bilgisayar çalmak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada bilgisayarı açmak borcunu ödeyeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar masası görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar oynamak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar şifresi görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir bilgisayar almak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar satın almak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işaret eder.

Rüyada yeni bilgisayar almak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments