Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının oyun oynadığını görmek

Rüyada başkasının oyun oynadığını görmek

Rüyada başkasının oyun oynadığını görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, işinden evine gidip geleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının oyun oynadığını gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları işlere size yardım edebilecek kadar fazla zaman ayırmaları mümkün olmayabilir.

Rüyada arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının oyun oynadığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet eder.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek canın sıkılacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Rüyada halk oyunu oynadığını görmek rahat nefes alınacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oyun havası oynadığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Rüyada oyun oynadığını görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments