Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar taşımak

Rüyada bilgisayar taşımak

Rüyada bilgisayar taşımak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, kara kara düşüneceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar taşımak gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Rüyada bilgisayar taşımak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, ticaretin açılacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada bilgisayar bozulması görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayar satmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanından kurtulmaya, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kapatmak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yüzünün kızaracağına, işleri yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayara format atmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayarda yazı yazmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayar kırıldığını görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments