Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada laptop bilgisayar görmek

Rüyada laptop bilgisayar görmek

Rüyada laptop bilgisayar görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok kötü günler yaşayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada laptop bilgisayar gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgileri gerçekliğini kontrol etmeden dikkate almamalısınız.

Rüyada laptop bilgisayar görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işarettir.

Rüyada laptop görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada laptopun kırıldığını görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, umutların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada laptop almak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada siyah laptop görmek büyük bir yükten kurtulacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına delalettir.

Rüyada kırık laptop görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada laptop çantası görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, onun zamanını çalacağına delalet eder.

Rüyada laptop kırıldığını görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments