Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bilgisayar görmek

Rüyada beyaz bilgisayar görmek

Rüyada beyaz bilgisayar görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, huzurunun bozulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bilgisayar gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkide meydana gelen değişiklik sizi mutlu edebilir.

Rüyada beyaz bilgisayar görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada bilgisayar satın almak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayar almak büyük bir özgüven kazanılacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bilgisayar görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına yorulur.

Rüyada bilgisayarda yazışmak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada bilgisayarda yazı okumak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayar parçası görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret eder.

Rüyada bilgisayar oynamak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments