Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilezik takıldığını görmek

Rüyada bilezik takıldığını görmek

Rüyada bilezik takıldığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, başarısının azalacağına, işlerinin kolaylaşacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilezik takıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada bilezik takıldığını görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek ekmeğinin azalmayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, zamanının boşa gideceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivene takılmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet eder.

Rüyada tele takılmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikenlere takılmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments