Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik takıldığını görmek

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, anne duasının açılacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada altın bilezik takıldığını gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek hakkını savunamayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada bilezik takıldığını görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet eder.

Rüyada kendine altın takıldığını görmek üzüntülü günler yaşanacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe altın takıldığını görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sağlığının da yerine geleceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine yorulur.

Rüyada başkasına altın takıldığını görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada üzerine altın takıldığını görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments