Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek kişinin tek başına kalacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, umutlarının biteceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, çeşitleneceğine işarettir.

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, maddi zararlara uğrayacağına, konforunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, her istediğini alabileceğine yorulur.

Rüyada bilezik takıldığını görmek moral bozukluğu yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe altın takıldığını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine altın takıldığını görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada üstüne altın takıldığını görmek hainlik yapacağına, kötü sözler duylacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada altın yüzük takıldığını görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments