Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivene takılmak

Rüyada merdivene takılmak

Rüyada merdivene takılmak birikmiş parasının olacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, evlerin ayrılacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivene takılmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük veya daha tecrübeli kişiler zor zamanlarınızda size fikir verebilirler.

Rüyada merdivene takılmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada başkasına yüzük takıldığını görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada engele takılmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine delalet eder.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, vefa göstereceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine yorulur.

Rüyada evlenip takı takıldığını görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada bebeğe altın takıldığını görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada alyans takıldığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde ağa takılmak hayır getirecek bir yola girileceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments