Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilezik kırılması görmek

Rüyada bilezik kırılması görmek

Rüyada bilezik kırılması görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bilezik kırılması gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılan bilezik görmek durgun giden işlerin açılacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, büyük bir özgüven kazanacağına inanılır.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilezik kırılmasını görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bileziğin kırılması görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna işarettir.

Rüyada bilezik kırılması görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış bilezik görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments